Tuesday, February 10, 2015

Instagrammers #1

Instagram on üks minu lemmikuid sotsiaalvõrgustikke. Kui tahad, siis mind saad jälgida siin. Siin on mõned minu lemmikud:
> Humans of New York pildistab täiesti tavalisi New Yorgi inimesi ja saab nende elust teada täiesti eripäraseid fakte. Märkimisväärne on, et paar nädalat tagasi kogus ta ühe Brooklyni kooli toetuseks üle $1 miljoni pärast seda kui kaamera ette sattus antud kooli õpilane ja rääkis kui palju teda kooli direktor mõjutanud on.
> Aeg-ajalt on vaja väikest positiivset mõtet. Y B Divided toodab tegelikult riideid aga Instagrammi postitad rõõmsameelseid mõttekilde.
> Isegi kui enda arust sööd piisavalt värsket, siis Amanda piltide vastu ei saa. Toredad värvilised meeldetuletused, et peaks midagi tervislikku haarama. Ja samas saab ideid ka uuteks toidukordadeks.
> Eesti blogijatest jälgin Anna Elisabeth'i, kes postitab postitab pildikesi oma elus. Häid mõtteid uuteks postitusteks.

Instagram is one of my favorite social networks. If you want, you can follow me here. Here are a few of my favorites:
> Humans of New York takes pictures of ordinary newyorkers and manages to find out extraordinary facts about their lives. An exceptional thing is that a few weeks ago HONY managed to fund-raise more than $1 million to support a school in Brooklyn after a student was photographed and told about the influence his headmaster has had on his life.
> Sometimes you need a little positive boost. Y B Divided is actually an apparel company, but they post little positive thoughts on Instagram. 
> Even if you think you eat enough fresh products, you cannot compete with Amanda's pictures. Nice colorful reminders that I should go and grab a fruit snack. Also new ideas for meals.
> From Estonian bloggers I follow Anna Elisabeth, who posts snapchats of her life. Good ideas also for new posts.

No comments:

Post a Comment